Not yet registered? Create a OverBlog!

Create my blog
Valica

Valica

Blogs

Toate sunt in acest loc

Toate ideile bune din internetul romanesc sunt in acest loc. Vino aici ca sa vezi ce e bun si nou in ultima vreme.
Valica Valica
Articles : 90
Since : 15/05/2015
Category : Lifestyle

Special

Blog cu specialitati
Valica Valica
Articles : 62
Since : 02/11/2019
Category : Lifestyle

Articles to discover

Bloguri pentru unii si altii

Toti avem bloguri pe care sa scriem ce mai facem, cu ce ne ocupam timpul si ce activitati mai derulam ocazional. Pentru ca vrem bloguri bune cu promotii si alte oferte pe care sa le folosim pentru interesul personal, avem unele relatari care ne sunt de mare ajutor in acest sens.

Încă o favorită a fost eliminată de la Madrid

Prea multe favorite care ies din turneul asta. La Madrid se duc jucatoarele si pleaca mult prea devreme. Integral pe https://stiripeweb.xyz/inca-o-favorita-a-fost-eliminata-de-la-madrid/ Trebuie sa se pregateasca mai bine, daca vrea sa participe la mai multe partide, la fiecare turneu.

Daniel Dobre este din nou antrenorul Simonei Halep

Trebuia facuta schimbarea asta. Este important ca Daniel Dobre este din nou antrenorul Simonei Halep alaturi de alte modificari. Integral pe https://stiripeweb.xyz/daniel-dobre-este-din-nou-antrenorul-simonei-halep/

Cerintele copierilor sunt indeplinite

Au fost indeplinite cerintele pentru copierea documentelor. Acum am un multifunctional cu care sa fac task-ul asta si merge treaba de minune. https://shpposter.club/notice/ACRuPhCCrhk5HUBAg4 http://specialitati.over-blog.com/2021/10/cerinte-pentru-copiere.html Chiar cred ca avem nevoie de astfel de aparate cu care sa copiem singuri documentele. De

Simona Halep s-a despărţit de Artemon Apostu-Efremov

Trebuia sa vina mai repede. Simona Halep s-a despărţit de Artemon Apostu-Efremov si asta va fi inceputul unei noi ere de victorii. Integral pe https://stiripeweb.xyz/simona-halep-s-a-despartit-de-artemon-apostu-efremov/

Ashleigh Barty o elimină pe Iga Swiatek

Am stiut ca Barty va castiga aceasta partida. Pur si simplu am stiut. Am avut o presimtire. Citeste mai multe detalii https://stiripeweb.xyz/ashleigh-barty-o-elimina-pe-iga-swiatek-confruntarea-campioanelor/ Asa a fost sa fie de data asta pentru Swiatek. Poate ca la un alt turneu va fi ea mai buna.

Dintre toate cele scrise

Le alegem doar pe unele si ne ducem cu ele mai departe. Asa se face ca am ales cateva articole de la mine: primul articol scris de mine si cel de-al doilea articol publicat tot pe acest blog. Trebuie sa stim de ele, caci am spus lucruri interesante in ele.

Sa ne fie cu noroc

Vorbim despre mutle chestii aici pe blogul asta. Si este bine ca procedam asa. Suntem de multe ori in cautarea norocului si asta ne ocupa mult timp. Sper sa reusim sa atingem acel punct si sa continuam de acolo in multe alte directii.