Not yet registered? Create a OverBlog!

Create my blog
Valica

Valica

Blogs

Toate sunt in acest loc

Toate ideile bune din internetul romanesc sunt in acest loc. Vino aici ca sa vezi ce e bun si nou in ultima vreme.
Valica Valica
Articles : 87
Since : 15/05/2015
Category : Lifestyle

Special

Blog cu specialitati
Valica Valica
Articles : 44
Since : 02/11/2019
Category : Lifestyle

Articles to discover

Petrecere si amenzi pentru fotbalisti, in pandemie

Jucatorii tineri s-au plictisit de stat acasa si au zis ca este timpul pentru o petrecere. Partea nasoala este ca Politia a aflat cumva de planul lor si a intervenit pentru imprastierea petrecaretilor si a dat amenzi celor care au participat la respectiva petrecere. Iesirea s-a terminat prost, desi trebuia sa fie o petrecere pe cinste, cu muzica si

Disperarea vin in momente dificile

Sunt acele zile cand simtim ca totul se prabuseste, ca nimeni nu ne ajuta, ca totul ar fi impotriva noastra. https://blob.cat/notice/A3pL0a4ASkK9iGsjgG Asa se intampla uneori ca depindem de niste sentimente, de niste traiti si niste emotii care vn si pleca, facand ravagii in inimile noastre.

Sprijin si ajutor intre prieteni

Putem sa ne ajutam atucni cand avem nevoie. Daca suntem la ananghie, sa ne ajutam si sa ne sprijinim in ce ne trebuie. http://simplitate.talk4fun.net/2021/02/01/romania-trimite-ajutoare-umanitare-in-croatia-de-peste-640-000-de-lei/ Asa invatam sa fim bunii unii cu altii. Asa se contruiesc prieteniile.

Încă o favorită a fost eliminată de la Madrid

Prea multe favorite care ies din turneul asta. La Madrid se duc jucatoarele si pleaca mult prea devreme. Integral pe https://stiripeweb.xyz/inca-o-favorita-a-fost-eliminata-de-la-madrid/ Trebuie sa se pregateasca mai bine, daca vrea sa participe la mai multe partide, la fiecare turneu.

Ziua aceea a zguduielii

Af ost acea zi in care am crezut ca se termina totul. A fost si a trecut, ce bine ca a fost asa. https://blob.cat/notice/A3pKumHs71NdsWWb3o Dar va spun ca am zis ca se va termina totul. A fost o zguduire usoara. Dar eu am zis ca este ceva mai mult, ceva mult mai grav.

Rangers a câștigat derby-ul cu Celtic, scor 4-1

4-1. Un rezultat extrem de bun. Chiar merita sa ii apreciem pe cei de la Rangers pentru acest rezultat. Analizeaza partida pe https://stiripeweb.xyz/rangers-a-castigat-derby-ul-cu-celtic-scor-4-1/ A fost un meci frumos. As vrea sa mai vad astfel de partide.

Ashleigh Barty o elimină pe Iga Swiatek

Am stiut ca Barty va castiga aceasta partida. Pur si simplu am stiut. Am avut o presimtire. Citeste mai multe detalii https://stiripeweb.xyz/ashleigh-barty-o-elimina-pe-iga-swiatek-confruntarea-campioanelor/ Asa a fost sa fie de data asta pentru Swiatek. Poate ca la un alt turneu va fi ea mai buna.

Masinile electrice deja se inscriu pe benzi

Strazile incep sa se incarce cu masini electrice. Daca acum cativa ani erau o raritate, acum incep sa fie amestecate printre cele diesel. https://spinster.xyz/@fenzulica/posts/A3oKBzFCYOwCbzTQQ4 Ne era teama sa le pornim acum cativa ani. Dar uite ca incepem sa ne dam drumul, sa ne urcam la volan si sa ne ducem acolo unde trebuie sa ajungem cu acest