Not yet registered? Create a OverBlog!

Create my blog
Valica

Valica

Blogs

Toate sunt in acest loc

Toate sunt in acest loc

Toate ideile bune din internetul romanesc sunt in acest loc. Vino aici ca sa vezi ce e bun si nou in ultima vreme.
Valica Valica
Articles : 76
Since : 15/05/2015
Category : Lifestyle
Special

Special

Blog cu specialitati
Valica Valica
Articles : 44
Since : 02/11/2019
Category : Lifestyle

Articles to discover

Bucuria lui Dennis

Pentru Dennis Man au inceput noi vremuri. O alta perioada in care are de muncit si mai mult. https://spinster.xyz/@fenzulica/posts/A3oKKHmdVd5mQX4NtY Toti muncim in fiecare zi. Insa vin vremuri cand vrem sa impresionam si mai mult, ca sa ne iasa visurile asa cum vrem sa se indeplineasca.

Disperarea vin in momente dificile

Sunt acele zile cand simtim ca totul se prabuseste, ca nimeni nu ne ajuta, ca totul ar fi impotriva noastra. https://blob.cat/notice/A3pL0a4ASkK9iGsjgG Asa se intampla uneori ca depindem de niste sentimente, de niste traiti si niste emotii care vn si pleca, facand ravagii in inimile noastre.

Ana Bogdan ajuneg in turul doi la Dubai, cu o victorie superba

Ana Bogdan, locul 90 in WTA, a ajuns in turul al doilea la Dubai, dupa ce a invins-o pe Barbora Krejcikova in doua seturi, cu scorul de 6-4, 6-4, relateaza Stiripeweb. Sa vedem ce se va intampla in etapa urmatoare. Turul al doilea va fi mult mai greu, dar cu ceva speranta si noroc se pot intampla multe. Ana a avut nevoie de o ora si 45 de minute ca

Ne petrecem viata la volan

Viata petrecuta la volan este o placere. Asa cred unii si putem sa fim de acord cu ei. https://blob.cat/notice/A3pL87qtFJmSWcGjxY Pana l un anumit punct, unde intra parerea personala si tot ce tine de noi. Pentru mine este important sa conduc o masina. Dar vreau sa am si altfel de viata.

Fotbal de nimic pentru nimic

Sunt destui jucaotri mediocri si de umplutura. Pentru ce mai aveam nevoie de inca unul? https://blob.cat/notice/A3pLG0zed8LXZP890i Poate ca pentru unii Dennis Man este o vedeta. Pentru mine este doar un fotbalist de duzina.

Cutremurul de duminica seara mi-a lasat o impresie puternica

A fost un cutremur slab, insa pentru mine a fost destul de puternic. Stiu ca par a fi o persoana saba de inger din aceasta cauza, insa nu ma intereseaza prea mult aparentele. Un #cutremur de intensitate 3,8 a avut loc duminică seara în #Buzău, zona seismică #Vrancea, la adâncimea de 126 km, la ora 19:24 – Știri noi pe web https://t.co/uMZTq

Vine iarna si avem nevoie de antigel

E clar ca avem nevoie de antigel. Daca vine iarna, temperaturile vor scadea drastic. Pentru a mentine automobilul in stare buna, un antigel este important. Trebuie sa ne echipam corespunzator pentru sezonul rece.

Sprijin si ajutor intre prieteni

Putem sa ne ajutam atucni cand avem nevoie. Daca suntem la ananghie, sa ne ajutam si sa ne sprijinim in ce ne trebuie. http://simplitate.talk4fun.net/2021/02/01/romania-trimite-ajutoare-umanitare-in-croatia-de-peste-640-000-de-lei/ Asa invatam sa fim bunii unii cu altii. Asa se contruiesc prieteniile.